martes, 20 de marzo de 2012
Madalenes de Garrofa Integrals
INGREDIENTS
2 ous mitjans
120 cc de sucre moreno
70 cc de llet de soja
220 cc d'oli de girasol
Farina integral (la que admeti la massa)
1 cullerada sopera de farina de garrofa
1 sobre de Maizena (16 gr)
1 cullerada sopera de llavors de sèsam
1 cullerada sopera de llavors de chía
EINES
medidors de 225 cc, 112cc i 75 cc.
12 càpsules de paper grans
paper de forn
mànega pastissera
forn Teka HE-610 de fa vint anys
Cocció a 250º. 18 minuts. Quantitat: 12 madalenes.
Aquesta recepta és una variant de l'anterior (veure entrada Madalenes de Garrofa). El procediment és el mateix, però, a l'hora d'afegir la farina, he afegit primer uns 225 cc de farina integral, amb el medidor, després una única cullerada sopera de farina de garrofa i he acabat d'afegir farina integral, cullerada a cullerada, fins que m'ha semblat que la massa era prou consistent però encara fàcil de remenar. Aquest cop no m'ha fet falta afegir-hi suc de taronja. Tampoc he afegit la ratlladura de llimona, només les dues cullerades soperes de llavors de sèsam i chía triturades prèviament.
El resultat? Una madalena més suau de gust que l'anterior, però igualment poc dolça i esponjosa. Ideal per a aquelles ànimes massa sensibles per l'amargor de la garrofa, però que tampoc vulguin refusar tastar-la.
Gràcies, Pep, Montsessss, Àngels... per fer de tastaolletes oficials!
Suscribirse a:
Enviar comentarios (Atom)
No hay comentarios:
Publicar un comentario