martes, 24 de abril de 2012

Muffins Integrals amb Melmelada... al congelador!


Aquí teniu la primera fornada de muffins integrals amb melmelada a dins. A que tenen bona pinta? Doncs, de gust, ni us explico! A la recepta original posava que la massa de muffin es pot repartir en càpsules i congelar-la. Així, si te'n surt molta quantitat, com és sempre el cas, no cal que les enfornis totes alhora. Les congeles i vas treient i enfornant a mesura que les necessites. Les de la primera fornada, les vaig treure al matí perquè es descongeléssin i després les vaig posar al forn. Van quedar perfectes. Però em preguntava... I què passaria si les posés directament al forn sense descongelar prèviament? Com quedarien? A la segona fornada ho vaig fer així i aquesta és la mostra de com van quedar:


Em van quedar ben  cuites i fins i tot diria que em van pujar de manera més uniforme que les anteriors. O sigui, que puc triar fer-ho d'una manera o d'una altra. Sempre queden bé! :)