domingo, 17 de marzo de 2013

Pastís Sugar Pink

Hola de nou!

Aquí em teniu amb una remasterització de la clàssica recepta del pastís del yogur! Aquest cop, amb un toc rosa, com ve sent habitual en mí últimament... alguns ja em diuen miss Sugar Pink ;)

INGREDIENTS

Com sabeu els que ja em llegiu, poso els ingredients en ordre d'aparició...

1 yogur (el natural és el clàssic, però si en teniu un de gustos, pues també val... En aquest cas vaig posar un yogur grec, que és més cremós)
3 ous

A partir d'aquí, netegeu el vas del yogur i l'utilitzeu de mesura...
1 yogur d'oli de girasol o oli d'oliva suau (pels k teniu mania al de girasol)
2 yogurs de sucre (en aquest cas, sucre blanc, perquè volem que es vegin els colorins...)
3 yogurs de farina
1 sobre de llevat





A part, haurem desfet una rajola de xocolata blanca i hi haurem afegit colorant perquè quedi rosa. La barreja la deixem refredar a la nevera fins que torni a quedar dur. Aleshores passem la xocolata per la trituradora perquè quedi en forma de virutes.

Quan tenim la massa feta, podem afegir la quantitat de virutes que vulguem. Vista la experiència, no feu servir tota una rajola, com se'm va acudir a mi. La massa va pujar poc perquè la xocolata de dins pesava massa.









Doncs això. Quan està barrejat, feu mitja hora de forn a 210º i ale... A disfrutar d'un pa de pessic amb un toc dolç de xocolata blanca amorosida amb rosa, que l'amor s'hi posa! La primavera ja ha arribat als pans de pessic ;) Disfruteu-ho!