viernes, 10 de mayo de 2013

Exposició al Sunset. Capítol 3


Enllaçant amb el tema de l'aigua que vaig encetar l'altre dia, avui parlarem de l'aquarel·la...

De fet, és el llenguatge pictòric que he estat practicant més els últims tres anys, per la seva simplicitat i immediatesa, al mateix temps que convida a una pinzellada més lenta i atenta. Dibuixar el petit detall pot ser una "feina de xinos", però també pot donar lloc a l'espontaneïtat de moment.

Les formes per les que em deixo portar, normalment són línies i rodones. Sovint m'han preguntat si pinto òvuls i espermatozous. Potser sí...  El que és cert, és que de manera recurrent pinto en relació amb el tema del creixement de les plantes, dels animals, de la vida en general. Potser perquè, per mi, la creativitat i la creació i creixement formen part del mateix cicle vital i no puc destriar-los.

M'agrada sobretot dibuixar amb música. I avui tindré l'oportunitat de fer-ho al costat dels meus amics d'Et-Co* al NIU ESPAI ART, un taller d'art innovador al bell mig del Poblenou de Barcelona.

El concert serà a les 20h i l'adreça de l'espai és al carrer Almogàvers, 208. L'entrada serà gratuïta amb la possibilitat de fer una aportació voluntària per recolzar els artistes. Us animeu? :)