lunes, 16 de julio de 2012

Tinc ganes de #fotofovideof... i unes galetes!

Ja feia temps que tenia ganes d'atrevir-me amb unes galetes de mantega.... S'han resistit, les molt malparides, però al final les he pogut estabornir a cops de puny, tallar i enfornar sense que se'm socarréssin.

Les lletres amb fondant de xocolata no són tan currades com m'agradaria, però suposo que poc a poc ja aniré agafant pràctica.

Entre una cosa i una altra, quasi se'm tira a sobre el final del juliol sense haver fet foto de la meva idea pel concurs "Tinc ganes de fotof o videof" de La Segona Hora de RAC1 !! Diuen que regalen un viatge a les Canàries. Motivació no me n'ha faltat, perquè aquest any, com no hi vagi nedant, a les Canàries, ho tinc xungo... però vaja... que la cosa està renyida, nens! Hem d'admetre que hi ha fotof professionals... molt professionals!!

Però, tot i així... passi el que passi, almenys ja tinc tema pel post d'avui! Espero que us agradi la foto-homenatge a una de les nostres psicofonies d'en Víctor Oller preferides, aquí i a la Xina popular! ... i unes galetes!


Al final, el premi no va ser per nosaltres. Què hi farem! A seguir cuinant idees!