domingo, 8 de septiembre de 2013

Pintura en directe amb el Mano a Mano de Nacho Romero i Raúl Gallego, premi concurs de cantautors 2013 del Sam.

Hola de nou!

Aquest any, el concurs de cantautors del Sam del Vendrell tenia un primer premi compartit pels dos guanyadors, el Mano a Mano de Nacho Romero i Raúl Gallego, per una banda i els calafellencs Jazzul per l'altra.

El passat divendres 6 de setembre vam poder disfrutar del "Mano a Mano", amb el saber fer i el bon humor del duet, que va aprofitar aquest concert per donar per acabada la gira d'estiu, on han donat a conèixer "Desfragmentos", el nou disc de Nacho Romero.

Van comptar amb la col·laboració del percussionista Francesc Saz i la cantant Carol Àvila, de la formació Kru Laville, així com la del baixista Manuel Gonzalez, la cantant Sonia Linares.

Tot això, mentre jo em posava al lío amb els pinzells. Què millor que acabar l'estiu amb una imatge evocadora del mar? "Viento del Sur", el single de Nacho a Desfragmentos i "Ser de Luz" de Raúl Gallego van donar-hi títol.

Aquí teniu una mostra del reportatge gràfic exhaustiu que em van fer el Platika i la Polín. Van visualitzar que el quadre seria per ells i, finalment, l'atzar els va premiar. Mai una entrega de premis havia estat tan apoteòsica!!


Fent entrega del premi al Platika i la Polín.


D'esquerra a dreta, Raúl Gallego, Nacho Romero, Laura Tous i Manuel Gonzalez.


L'actuació va finalitzar amb una jam on vaig poder cantar una versió de El Lado Oscuro, de Jarabe de Palo amb Carol Àvila. Visca la improvització!

D'esquerra a dreta: Laura Tous, Raúl Gallego, Francesc Saz, Nacho Romero, Manuel Gonzalez i Carol Ávila.
Foto: Raúl Gallego.


Podeu seguir les imatges d'events com aquest al perfil d'Instagram FEMMEDARGENT. Salut i art!

2 comentarios:

  1. Hola,

    He vist que tens moltes receptes al bloc, i m’agradaria presentar-te la pàgina Lestevesreceptes.cat, on els usuaris poden buscar entre més de 50.000 receptes de les millors pàgines catalanes. També hem creat el Top blocs de receptes, on, de franc, pots afegir el teu, de manera que guanyi visibilitat.

    Lestevesreceptes.cat té diverses versions, en suec, francès, anglès, italià o castellà entre d’altres. Vols formar part de la nostra família?

    Quedem a la teva disposició!
    Oriol
    Lestevesreceptes.cat

    ResponderEliminar
  2. Hola Laura,

    Hem afegit el blog a la Penedesfera www.penedesfera.cat, la comunitat de bloguers de l'Anoia, l'Alt i el Baix Penedès i el Garraf.

    T'agrairíem que per a difondre i augmentar la xarxa facis un link del teu blog cap al portal. A la barra lateral trobaràs logos i consells per millorar la visibilitat a la Penedesfera. Si vols rebre les informacions de la comunitat envia'ns un e-mail a penedesfera@penedesfera.cat

    Al web trobaràs tot un seguit d'eines per tal de millorar la comunicació i la participació entre els penedesencs a internet.

    Salutacions i felicitats pel blog!

    Daniel García Peris
    www.danielgarciaperis.cat

    ResponderEliminar